Comfort-room voor mensen met dementie

15 maart 2017

pres_sheet_01

Rememberz 300dpi

Onlangs is in samenwerking met H-kwadraat architectuur uit Tilburg, Omnilan uit Oss en Quadrant4 een oplossing voor een Comfort-room ontwikkeld. Om deze oplossing in de markt te zetten is door de betrokken partijen een nieuw bedrijf opgericht die de advisering en implementatie van de comfort-room gaat verzorgen; Rememberz.

 

 

Wij zijn erg trots op de prestatie die het team heeft bereikt en de succesvolle pilot die we hebben mogen realiseren voor het Vincent van Gogh te Venray. Tijdens de opening waren studenten van de Fontys Hogeschool, zorgdeskundigen van Vincent van Gogh en partners uit het bedrijfsleven samen om met Rememberz en voorzitter van het bestuursteam Jolande Tijhuis de ingebruikname te vieren. Tijdens de opening heeft Rememberz het digitale levensboek overhandigd; een tool die het invullen en verzamelen van benodigde persoonlijke gegevens vereenvoudigd.

De komende periode zullen varianten van de ruimte beschikbaar komen als een mobiele oplossing en tijdelijke inrichtingsvarianten middels een plug&play dressoir. Ook de interesse uit de leisure branche leidde tot het ontwikkelen van een mood-room en VIP-ruimte.

Wij wensen het team van Rememberz heel veel succes en mooie zorgzame projecten.

Meer informatie comfort-Room | www.rememberz.nl

pres_sheet_02

 

 

 

 

Reageren kan niet meer