3D-visualisaties

Beelden zeggen vaak meer dan woorden. Voor veel gebruikers gaat een ontwerp echt leven als een ontwerptekening vertaald wordt in beeld. Quadrant4 zet daarom actief 3D-presentaties in.

Dit kunnen statische beelden zijn, interactieve 360˚panoramabeelden of een virtuele tour door uw nieuwbouw. Zo maken we de ontwerpen zichtbaar en begrijpelijk voor alle betrokkenen.

In het voorstadium van het ontwerp worden 3D-modellen en Virtual Reality (VR) door Quadrant4 ingezet om de beste indruk van het ontwerp te krijgen voor zowel het exterieur als het interieur. Dit kan op een schetsmatige manier – om snel te kunnen schakelen – terwijl het beeld al wel de juiste indruk en het juiste gevoel weergeeft. Als het ontwerp definitief is, werken we de modellen op tot nauwelijks van echt te onderscheiden visuals en Virtual Reality modellen.  Perfect om uw ontwerp aan de buitenwereld te tonen.

Virtual Reality is de nieuwe manier om een ontwerp te presenteren. Het is een techniek die nog volop in ontwikkeling is, maar langzaam volwassen wordt. Ook in de architecten- en ontwerpwereld wordt VR steeds meer omarmd. Om de meest optimale beleving van ruimte en gevoel te krijgen – samen met volledige interactie met het ontwerp – zetten we een speciale bril op, pakken we de controllers en ervaren we de toekomst!

We passen 3D-visualisaties vaak toe bij onze eigen projecten, maar ook diverse architecten weten ons te vinden voor het creëren en visualiseren van hun ideeën.

Wij laten u graag bij ons op kantoor kennismaken met alle mogelijkheden van 3D-presentaties en VR. Want ‘digitaal kleien’ is de nieuwe manier van presenteren!

Referenties

Waterschap Limburg – 3D Animatie
Roermond
EDC Hollister – 3d Animatie
Roosendaal
BOM 3D animatie
Tilburg
Interactieve animatie de Lind 11
Oisterwijk
Interactieve 3D animatie Ontwerp Stadskantoor
Tilburg
3D animatie Agora 21
Roosendaal
DB Schenker Healthcare
Tilburg
Stadskantoor 1
Tilburg
Newlogic V
Tilburg
NewLogic III
Tilburg