BREEAM advies

Anno nu is het eigenlijk geen vraag maar gewoon een vanzelfsprekendheid dat we kiezen voor verantwoord en duurzaam bouwen. Quadrant4 erkent het belang van duurzaamheid al jaren en heeft haar expertise op dit gebied ook geborgd. Quadrant4 heeft diverse BREEAM Experts Nieuwbouw of In-Use in dienst. Voor u de garantie dat aan alle duurzaamheideisen van uw bouwproject aantoonbaar voldaan wordt. De reeds begeleide projecten zijn beloond met een ‘Excellent’ of ‘Outstanding’ ontwerp- en opleveringscertificaat.

BREEAM Expert:
Wij begeleiden de opdrachtgever, het bouwteam of de interne organisatie bij het proces van BREEAM certificering. Hiervoor adviseren wij u in het maken van een ambitiekeuze en het beoordelen van de te nemen stappen. Tevens dragen wij zorg voor het coördineren van het proces naar de betrokken teamleden en voor het opstellen van de vereiste bewijslast voor de gekozen credits.

Commissioningsmanager:
Een belangrijke rol in het BREEAM proces is weggelegd voor de Commissioningsmanager (credit: MAN 1). Deze rol vraagt om een pragmatische aanpak en om integrale kennis van alle installatiedisciplines; een rol die ons als gegoten past.
Naast het coördineren en bewaken van de gekozen installatietechnische maatregelen is er ook een directe link naar het risicobeheer binnen het project.  Wij hebben hiervoor diverse rapportages en tools ontwikkeld om de taak van commissioning met succes te vervullen.

BREEAM Projectmanager:
Uw organisatie komt voor het eerst in aanraking met BREEAM?
Wij adviseren u graag bij de eerste stappen en coördineren, samen met uw organisatie en overige teamleden, het gehele proces. Wij stellen een pre-assessment samen en bewaken het ambitieniveau van ontwerp tot oplevering.

klik hier om naar onze BREEAM pagina te gaan

Referenties

DB Schenker
Venlo

BREEAM AWARDS NOMINEE 2018

Ontwerpcertificaat

Excellent

Tilburg University OZC
Tilburg

BREEAM AWARDS NOMINEE 2018

Ontwerpcertificaat

Excellent

Stadskantoor 1
Tilburg
Ambitie

Excellent

NewLogic II Tesla Motors
Tilburg

BREEAM AWARDS NOMINEE 2012

oplevercertificaat

Outstanding

Newlogic V
Tilburg
Ambitie

Outstanding

Decathlon
Breda
Ontwerpcertificaat

Good

DC Echt-Susteren
Susteren

Outstanding

EDC Hollister
Roosendaal
Ontwerpcertificaat

Very Good

NewLogic III
Tilburg
Ambitie

Outstanding

Stadhuis
Amersfoort
Bol.com
Waalwijk

BREEAM AWARDS WINNER 2017

Ontwerpcertificaat

Outstanding

New Logic VIII, Dobologic
Tilburg
oplevercertificaat

Very Good