Domotica

De wereld van domotica (ofwel huis- en gebouwautomatisering) ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt een oneindig scala aan mogelijkheden. Voor u is het zaak uit al deze toepassingmogelijkheden dié mix van installaties te selecteren die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige behoeften. Quadrant4 is expert op het gebied van domotica en helpt u daar graag bij. Wij zorgen ervoor dat uw huis of gebouw en de gekozen installaties optimaal geïntegreerd worden. Zo bespaart u kosten, zowel bij de aanleg als bij de exploitatie.

Domotica-advies:
Als domotica-adviseur begeleiden wij u in het bepalen van uw wensen en het toepassen van de mogelijkheden binnen uw bedrijfshuisvesting, campus, schoolgebouw, villa of landgoed. Onze werkwijze kenmerkt zich door het opstellen van een functionaliteitsbeschrijving en de benadering van het ontwerp vanuit een risicobeheerperspectief. We beschrijven alle mogelijkheden van risicobeheer-, audio-, video-, verlichtings- en klimaatoplossingen voor u zonder dat we daarin al technische keuzes maken. U krijgt dan een ontwerp dat volledig op uw wensen en/of op die van de gebruiker(s) is afgestemd.  Als domotica- en risicobeheeradviseur dragen wij verder zorg voor het technische ontwerp, de systeemkeuze en de afstemming met system integrators en installatiebedrijven. Ook de selectieprocedure, de aanbesteding, het projectmanagement, de inbedrijfstelling en het nazorgtraject nemen we, in nauwe samenspraak met u, op ons.

Domotica binnen uw woonhuis, zorgcomplex of distributiecentrum is een specialisme van Quadrant4. Dit specialisme gecombineerd met onze rol als projectmanager of huisvestingsadviseur maakt ons uniek in de markt.

Referenties

De Schoenfabriek
Oisterwijk
Villa Quinta do Lago
Portugal
EnTrada
Tilburg
BOM
Tilburg