Facility management

Heeft uw organisatie te maken met een (tijdelijke) verhuizing of heeft uw organisatie behoefte aan facilitaire ondersteuning voor, tijdens of na een bouwproject? De medewerkers van Quadrant4 beschikken over de juiste integrale blik, technische kennis en tomeloze inzet om uw organisatie in deze fase te ondersteunen.

Facilitair coördinator:
Bij een verhuizing begeleiden wij het gehele proces van begin tot eind. Van het opstellen tot kostenramingen en de offertebeoordeling tot de daadwerkelijke verhuizing en nazorg. Wij begeleiden uw medewerkers en eventuele klanten in het proces en sturen verhuizer en eventuele andere leveranciers aan. Door het uit handen nemen van de daadwerkelijke aansturing en communicatie op de vloer worden u en uw organisatie ontlast. Ook losse onderdelen uit het proces kunnen door ons worden begeleid.

Facilitaire ondersteuning:
Wij ondersteunen facilitaire afdelingen op een projectmatige manier. Heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra ondersteuning? Geen probleem. Wij helpen u bij zeer diverse facilitaire projecten zoals bijvoorbeeld inrichting, bewegwijzering, het opzetten van een helpdesk of het implementeren van uw FMIS.

Referenties

Regent (Vita)
Rijen
Verhuizing woonzorgcomplex
Rijen
elho
Tilburg
Internationale School Eindhoven (ISE)
Gemeente Tilburg – facilitair
Tilburg
EDC Hollister
Roosendaal
Waterschap Limburg
Roermond
BOM
Tilburg