Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

plannen-studies

Plannen en studies

Denkt u na over uw huisvesting en of het mogelijk anders zou kunnen? Quadrant4 begeleidt u bij het opstellen van huisvestingsplannen met de daarbij passende haalbaarheidsstudies.
Lees verder

bouw-projectmanagement-klein

Projectmanagement

Goed project-
management in de bouwwereld vraagt om vier dingen: een integrale kijk, een ‘hands on’ mentaliteit, technische knowhow en optimale samenwerking met alle bouwpartners.
Lees verder

facilitair

Facilitair management

Heeft uw organisatie te maken met een (tijdelijke) verhuizing of heeft u behoefte aan facilitaire ondersteuning voor, tijdens of na een bouwproject? Quadrant4 ondersteunt u graag.
Lees verder

breeam

BREEAM advies

Anno nu is het eigenlijk geen vraag of maar gewoon een vanzelfsprekendheid dat we kiezen voor verantwoord en duurzaam bouwen. Quadrant4 heeft alle expertise hiervoor in huis (BREEAM).
Lees verder

Domotica

De wereld van domotica (ofwel huis- en gebouw- automatisering) ontwikkelt zich razendsnel en biedt oneindig veel mogelijkheden. Hoe maakt u de juiste keuzes voor nu en voor de toekomst?
Lees verder

projectmanagement

Architectuur en 3D visualisaties

Er zijn verschillende aanleidingen die vragen om een frisse blik op huisvesting. Uw huidige huisvesting past niet meer, voldoet niet meer aan de huidige wet- en regelgeving of u bent op zoek naar een andere locatie.Quadrant4 helpt u bij het in kaart brengen van uw wensen. Hierbij koppelen wij architectuur aan onze installatietechnische- en huisvestingskennis.

Lees verder

brandveiligheid-3

Brandveiligheid

De veiligheid van uw medewerkers, bezoekers en uzelf staat voorop. Quadrant4 kent alle actuele vereisten en installaties. Wij zoeken de beste oplossing voor uw specifieke situatie.
Lees verder