Rondlopen bij het Waterschap Limburg

28 april 2017

Voor het project Waterschap Limburg hebben we een panoramatour gemaakt waarbij de medewerkers alvast een kijkje kunnen nemen in het nieuwe pand. Dit hebben we eerder ook gedaan voor de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij en dit was toen erg goed ontvangen. Vorige week is de tour organisatiebreed getoond aan alle medewerkers en daarom is het nu ook tijd om hem aan ‘de wereld’ te tonen.

De tour is zoveel mogelijk aangepast naar de werkelijke situatie na verbouwing. Dit heeft de medewerkers geholpen in te zien wat er bedacht is en heeft de werkgroepen geholpen om onderbouwde besluiten te nemen met betrekking tot de inrichting en afwerkingen. Op deze manier was het gemakkelijker te zien hoe de uiteindelijke situatie zou gaan worden.

Bij deze de panoramatour door het nieuwe kantoor in Roermond. De tour is zowel via een VR-bril als op de PC te bekijken. Heeft u een VR bril, gebruik dan de bovenste link. Kijkt u via een mobile device of via de PC, zonder VR-bril? Gebruikt u dan de onderste link.

VR-tour WL Roermond

Panoramatour WL Roermond

Op de PC versie loopt u als het ware door het gebouw: door met de muis te slepen kijkt u naar links en naar rechts en u loopt verder door op de sinaasappeltjes te klikken. Ook kunt u linksonder op het logo van het Waterschap klikken. U komt dan in een overzicht waarbij u kiest naar welke ruimte u wilt gaan.

Reageren kan niet meer