2018 start met leuke projecten en opdrachtgevers

17 januari 2018

Het is weer een nieuw jaar: 2018! We wensen natuurlijk iedereen een fantastisch jaar toe. We hebben een aantal mooie nieuwe opdrachten en opdrachtgevers mogen verwelkomen waar we in 2018 met ons team een bijdrage gaan leveren aan hun nieuwe huisvesting.

textaafoam

Zo gaan wij ons het komende jaar onder andere inzetten voor de realisatie van een nieuw duurzaam kantoor, showroom en warehouse voor Textaafoam. Zij zijn één van de top 3 toonaangevende industriële groothandels voor meubelstoffen in Europa. Momenteel gevestigd in Goirle, maar zij zullen, na de realisatie, gaan verhuizen naar Tradepark 58 te Tilburg. De oplevering wordt verwacht medio December 2018.


Voor Fri-Jado verzorgen we het ontwerp en installatie advies, compleet met Breeam traject, voor de realisatie van een distributie- en productie locatie voor Fri-Jado te Etten-Leur. Sinds 1937 ontwikkelt en produceert Fri-Jado hoogwaardige technologie voor het bereiden, presenteren en conserveren van warme en koude voedselproducten. Het project Fri-Jado zullen we in opdracht van HVBM Vastgoed te Tilburg uitvoeren. Oplevering medio December 2018.

 

Logo-Gemeente-Tilburg-1

Ook voor de Gemeente Tilburg mogen we weer aan de slag. Op dit moment is gestart met de renovatie van Stadskantoor 1. Daarna volgt de renovatie van Stadskantoor 2. Voor beide kantoren zullen wij naast het algemene projectmanagement ook de aanbesteding van het meubilair begeleiden.

 

AAEAAQAAAAAAAAweAAAAJDU2YzRiZWIxLTlkMWMtNDg4My1hNTE2LWRiMzFhNGQxY2JhOQ

Ook voor de ISE zijn we gestart met de realisatie van de uitbreiding van deze prachtige campus locatie op het voormalige kazerneterrein aan de Oirschotsedijk te Eindhoven. Fase 2 zal de succesvolle groei van de organisatie weer voldoende ruimte bieden.

logo_dokvast_def_cmyk-1
Reeds gestart in opdracht van Dokvast: de ontwikkeling van NewLogic V te Tilburg, alsmede de realisatie van het spraakmakende hoofdkantoor en distributiecentrum voor Rhenus Logistics aan de A58 te Tilburg. Medio Q2 2018 zullen we in opdracht van Dokvast ook aanvangen met de realisatie van het ca. 90.000m2 grote distributiecentrum te Echt-Susteren.

 

179403

Voor Powerlinq, een dochteronderneming van Dokvast, is reeds een start gemaakt met de aanbesteding van een PV-park op de daken van verschillende distributiecentra in Tilburg en omgeving.
Een prachtig project met veel innovatie op het gebied van PV-panelen, piek shaving en de mogelijke opslag in batterijen.

 

elho.com

Net voor de feestdagen hebben we op de kerstbijeenkomst voor elho, een bloeiend familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in het maken van kunststof potten en aanverwante artikelen, het nieuwe kantoor concept elho 3.0 mogen presenteren aan directie en het personeel. Dit bijzondere ontwerp van architectenbureau Space Encounters Amsterdam is feestelijk onthuld en wij wensen het hele elho team dan ook veel werkplezier bij de ingebuikname van dit Award winning concept wat medio Q1 2019 gereed zal zijn.

 

logo-home

En niet te vergeten zijn we volop bezig met het ontwerp en realisatie van ons nieuwe kantoor te Oisterwijk waar we tezamen met o.a. het team van Docccontrol medio Q3 2018 onze intrek in zullen nemen. Een spraakmakend concept met een gezellige en grote gezamenlijke ruimte voor vergaderen, lunchen en plezier. Docc Control heeft een App ontwikkeld waarmee u op eenvoudige en efficiënte wijze gebouwen en/of andere objecten kunt beheren. Naast Docccontrol zullen ook VPA projects, projectleverancier van vloer-, wand en raamdecoraties en Shoe fresh, leverancier van medisch schoeisel, een bedrijfsruimte huren.