Met Quadrant4 krijgt u grip op complexe huisvestingsvraagstukken

HUISVESTINGADVIES
ARCHITECTUUR
INTERIEURONTWERP
PROJECT MANAGEMENT
FACILITAIR MANAGEMENT
DUURZAAMHEIDSADVIES
INSTALLATIEadvies
AV en domotica

HuisvestingsADVIES

Huisvesting is een duurzaam productiemiddel. Huisvesting versterkt en ondersteunt de ambities van uw organisatie. Het is daarbovenop het visitekaartje van uw onderneming. Quadrant4 verdiept zich als huisvestingsadviseur grondig in uw organisatie. We komen tot de kern en kijken met een bedrijfskundige blik naar uw korte- en langetermijnambities. Onze aanpak is pragmatisch en integraal. We bewandelen geen standaardroute maar laten u juist optimaal gebruikmaken van de professionaliteit en ervaring van onze adviseurs. Vanzelfsprekend zetten we hiervoor ook alle beschikbare kennis vanuit onze technische disciplines in.

Lees meer

Architectuur

Uw huidige huisvesting ‘past’ niet meer. Voldoet niet meer aan de huidige wet- en regelgeving. Of matcht niet meer met uw bedrijfsprocessen of -grootte. U bent daarom op zoek naar een nieuw onderkomen. Naar een nieuw of bestaand pand met het juiste elan, mogelijk ook op een heel andere locatie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze frisse blik op huisvesting u dan echt verder helpt.

Lees meer

Interieurontwerp

De basis van interieurontwerp? Dat is de optimale balans tussen functionele invulling en esthetische vormgeving. Goed en aantrekkelijk ontworpen interieurs geven meerwaarde aan vastgoed. Ze dragen bij aan belevingswaarde en aan de gebruikskwaliteit van onze directe (werk)omgeving. Uw interieur is dus van groot belang en verdient alle aandacht.

Lees meer

Projectmanagement

Goed projectmanagement in de bouwwereld vraagt om vier dingen: een integrale kijk, een ‘hands-on’ mentaliteit, technische knowhow en een optimale samenwerking met alle betrokken bouwpartners.

Bij Quadrant4 komen deze kwaliteiten samen. Zo maken wij van uw bouwproject een succes.

Lees meer

Facilitair management

Heeft u te maken met een (tijdelijke) verhuizing van uw bedrijf? Of heeft u behoefte aan facilitaire ondersteuning voor, tijdens of na een bouwproject? Dan staat Quadrant4 voor u klaar. Wij beschikken over de juiste integrale blik, technische kennis en tomeloze inzet om uw organisatie in deze fase te ondersteunen.

Lees meer

Duurzaamheidsadvies

Duurzaam bouwen en installeren is geen optie. Het is een must. Quadrant4 is daarom al lange tijd duurzaamheidsspecialist. We zijn volledig thuis in de keurmerken BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie, BREEAM-NL In-Use en in de WELL-richtlijnen (WELL Building Standard). Logisch. Want deze methodieken sluiten naadloos aan op onze visie en werkwijze. Verschillende medewerkers van ons zijn opgeleid tot BREEAM Expert en tot WELL Accredited Professional (WELL AP).

Lees meer

Installatieadvies

Bij huisvestingstrajecten is het vinden van de juiste balans tussen architectuur en techniek cruciaal. De installatieadviseurs van Quadrant4 zijn daarom integraal verbonden aan de projecten. We hebben veel kennis over installatietechniek in huis. Daarmee ondersteunen we onze opdrachtgevers en architecten. We denken en schakelen proactief mee in het ontwerp- en uitvoeringsproces.

Quadrant4 adviseert gericht over installatietechniek vanaf de start van uw huisvestingsvraagstuk tot en met inbedrijfstelling en commissioning. Daarmee onderscheiden we ons in de markt.

Lees meer

AV en domotica

De wereld van AV (beeld- en geluidsapparatuur) en domotica (ofwel huis- en gebouwautomatisering) ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt oneindig veel mogelijkheden. Voor u is het zaak uit al deze toepassingsmogelijkheden dié mix van installaties te selecteren die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige behoeften. Quadrant4 is expert op het gebied van AV en domotica en ondersteunt u daarin. Wij zorgen ervoor, dat uw huis of gebouw en de gekozen installaties optimaal geïntegreerd worden. Zo bespaart u kosten, zowel bij de aanleg als bij de exploitatie.

Lees meer

MAGAZINE QNNECT

Op zoek naar inspiratie? Benieuwd naar ervaringen van onze klanten en relaties?
Of wilt u ons beter leren kennen? Lees dan nu ons nieuwe magazine Qnnect!

GESELECTEERDE PROJECTEN

QUADRANT4 TEAM

Laatste nieuws

Bekijk alle berichten

Verbinding is de meest
succesvolle factor voor succes