Architectuur

Uw huidige huisvesting ‘past’ niet meer. Voldoet niet meer aan de huidige wet- en regelgeving. Of matcht niet meer met uw bedrijfsprocessen of -grootte. U bent daarom op zoek naar een nieuw onderkomen. Naar een nieuw of bestaand pand met het juiste elan, mogelijk ook op een heel andere locatie. Wij zijn ervan overtuigd dat onze frisse blik op huisvesting u dan echt verder helpt.

Quadrant4 heeft ruime ervaring in het ontwerpen, begeleiden en uitwerken van nieuwbouw- en verhuisplannen. Wij kijken met een positief kritische blik naar uw (bedrijfs)processen en geven aan waar verbetering mogelijk is. We helpen u vervolgens bij het helder formuleren van uw wensen en eisen. Het resultaat is een architectonisch ontwerp dat esthetisch en creatief uw verwachtingen overtreft. Én dat u past als een maatpak.

Architectuur en interieurontwerp versterken elkaar
Heeft u ook behoefte aan een verrassend en onderscheidend interieurontwerp? Dan bent u bij Quadrant4 zeker aan het juiste adres. Van belcel tot complete kantoorinrichtingen: we draaien onze hand er niet voor om. En we zien ook dat bij Quadrant4 architectuur en interieurontwerp elkaar versterken. De interieurontwerpers en architecten van Quadrant4 tillen projecten naar een hoger niveau omdat ze slim samenwerken. Elkaar uitdagen. Dat leidt tot synergie en daar profiteert u van.

Virtual Reality modellen en 3D-presentaties
Beelden zeggen vaak meer dan woorden. U wilt zien, voelen en begrijpen hoe uw nieuwe pand eruit gaat zien. Quadrant4 vertaalt ontwerptekeningen naar beeld en wekt het gebouw zo tot leven. We zetten graag Virtual Reality modellen en 3D-presentaties voor u in. Dit kunnen statische beelden zijn, interactieve 360˚ panoramabeelden of een virtuele tour door de nieuwbouw. Alle betrokkenen kunnen het nieuwe bedrijfspand nu echt ‘ervaren’.

referenties