Architectuur

Uw huidige huisvesting past niet meer. Voldoet niet meer aan de huidige wet- en regelgeving. Of u bent gewoon op zoek naar een andere locatie. En natuurlijk is een frisse blik op huisvesting dan zeer gewenst.

Quadrant4 helpt u bij het in kaart brengen van uw wensen. Wij koppelen architectuur aan onze installatietechnische en huisvestingskennis.

Onze architecten en projectleiders hebben ruime ervaring in het begeleiden en uitwerken van uw nieuwbouw- en verhuisplannen. Zij kijken met een positief kritische blik naar uw bedrijfsprocessen en geven aan waar verbetering mogelijk is. Zij helpen bij het formuleren van uw wensen en eisen.  Een gedegen onderzoek, waarbij we onder meer schetsvoorstellen presenteren, geeft de verschillende huisvestingsscenario’s weer. Bij deze scenario’s werken we de voor- en nadelen uit, zodat u op basis hiervan de juiste keuzes kunt maken. Deze verwerken wij vervolgens in een Programma van Eisen (PvE) met bijbehorende ontwerptekeningen of eventueel een 3D-visualisatie.

Bouwkundige ingrepen aan het bestaande vastgoed, uitbreidingen en nieuwbouw kunnen door onze architecten en bouwkundigen in huis worden uitgewerkt tot een definitief ontwerp. U krijgt hiermee goed inzicht in de mogelijkheden en de benodigde investeringen van de toekomstige situatie.

Heeft u juist meer behoefte aan een verrassend en onderscheidend interieurontwerp? Dan bent u bij Quadrant4 ook aan het juiste adres. We hebben al verschillende interieurontwerpen gerealiseerd. Van belcel tot boardroom tot complete kantoorinrichtingen.

Referenties

Hortus Zuidpark
Amsterdam
IFV
Art Group
Fri-Jado
Oud Gastel
LC Packaging
Waddinxveen
Moonen Packaging
Weert
De Schoenfabriek
Oisterwijk
Waterschap Limburg – 3D Animatie
Roermond
EDC Hollister – 3d Animatie
Roosendaal
BOM 3D animatie
Tilburg
DB Schenker
Venlo
Interactieve animatie de Lind 11
Oisterwijk
DB Schenker Healthcare
Tilburg
elho
Tilburg
Villa Quinta do Lago
Portugal
Bijenhotel elho
Tilburg
EDC Hollister
Roosendaal
Waterschap Limburg
Roermond
BOM
Tilburg