AV Advies en Domotica

De wereld van AV (beeld en geluid apparatuur) en domotica (ofwel huis- en gebouwautomatisering) ontwikkelt zich in een razendsnel tempo en biedt een oneindig scala aan mogelijkheden. Voor u is het zaak uit al deze toepassingsmogelijkheden dié mix van installaties te selecteren die perfect aansluit op uw huidige en toekomstige behoeften. Quadrant4 is expert op het gebied van AV en domotica en helpt u daar graag bij. Wij zorgen ervoor dat uw huis of gebouw en de gekozen installaties optimaal geïntegreerd worden. Zo bespaart u kosten, zowel bij de aanleg als bij de exploitatie.

AV- en domotica advies:
Als AV- en domotica adviseur begeleiden wij u in het bepalen van uw wensen en het toepassen van de mogelijkheden binnen uw bedrijfshuisvesting, campus of zorgcomplex. Onze werkwijze kenmerkt zich door het opstellen van een functionaliteitsbeschrijving en inpassingen in het interieurontwerp. We beschrijven alle mogelijkheden van audio- en video-oplossingen, risicobeheer-, verlichtings- en klimaatoplossingen voor u zonder dat we daarin al technische keuzes maken. U krijgt dan een ontwerp dat volledig op uw wensen en/of op die van de gebruiker(s) is afgestemd.  Als AV- en domotica adviseur dragen wij verder zorg voor het technische ontwerp, de systeemkeuze en de afstemming met system integrators en installatiebedrijven. Ook de selectieprocedure, de aanbesteding, het projectmanagement, de inbedrijfstelling en het nazorgtraject nemen we, in nauwe samenspraak met u, op ons.

Kortom:

AV- en Domotica oplossingen binnen uw bedrijfshuisvesting is een specialisme van Quadrant4. Dit specialisme gecombineerd met onze rol als projectmanager of huisvestingsadviseur maakt ons uniek in de markt.

Referenties

NewLogic II Tesla Motors
Tilburg
NewLogic III
Tilburg
Newlogic V
Tilburg
Decathlon Tilburg
Tilburg
Art Group
Textaafoam
Tilburg
Fri-Jado
Oud Gastel
LC Packaging
Waddinxveen
Ingram Micro / De Bijenkorf
Tilburg
De Schoenfabriek
Oisterwijk
Waterschap Limburg – 3D Animatie
Roermond
EDC Hollister – 3d Animatie
Roosendaal
BOM 3D animatie
Tilburg
New Logic VI
Son
Distributiecentrum Rhenus Logistics
Son
Newlogic I DB Schenker
Tilburg
DB Schenker Healthcare
Tilburg
elho
Tilburg
De Haagse Toren
Den Haag
Windmolen elho
Tilburg
Villa Quinta do Lago
Portugal
EnTrada
Tilburg
Cruquius Kwartier
Amsterdam
Bijenhotel elho
Tilburg
DC Echt-Susteren
Susteren
EDC Hollister
Roosendaal
BOM
Tilburg
New Logic VIII, Dobologic
Tilburg