Interieur architectuur

U verhuist naar een nieuw pand, of uw huidige huisvesting wordt verbouwd. Wij kunnen u helpen met een nieuw interieurontwerp.

Voor het interieurontwerp en bij het interieuradvies stelt Quadrant4 de gebruiker centraal en ontwerpt vanuit de gebruikersfunctie. Samen met u worden de wensen voor de ruimte in kaart gebracht op het gebied van samenwerken, sfeer, inrichting, de ICT omgeving en audiovisuele middelen. Vervolgens worden de stijl en smaakkeuzes door de interieurarchitect, passend bij de cultuur van uw organisatie, gevisualiseerd. De visualisaties kunnen naar wens in 2D of 3D worden gepresenteerd.

Interieurarchitectuur is een dynamisch proces, een voortdurende interactie tussen ruimte en gebruiker. Het aanbod van kleuren, materialen en inventaris is echter zo groot, dat het advies van Quadrant4 hét middel is om de mogelijkheden optimaal te benutten. Wij kunnen de implementatie van het nieuwe ontwerp ook voor u begeleiden. Deze gecombineerde aanpak van interieurontwerp en implementatie bieden de beste voorwaarden tot een mooi eindresultaat.

Referenties

Trilux
Amersfoort
Leestenfabriek Oisterwijk
Art Group
Tilburg
Textaafoam
Tilburg
Fri-Jado
Oud Gastel
LC Packaging
Waddinxveen
De Schoenfabriek
Oisterwijk
Waterschap Limburg – 3D Animatie
Roermond
BOM Tilburg 3D animatie
Tilburg
Interactieve animatie de Lind 11
Oisterwijk
DB Schenker Healthcare
Tilburg