Nieuw hoofdkantoor LC Packaging

20 augustus 2018

 

Net voor de vakantie periode hebben wij een overeenkomst mogen afsluiten met LC Packaging voor de ontwikkeling en het ontwerp van hun nieuwe Hoofdkantoor met productie en opslag faciliteit te  Waddinxveen. Tezamen met Peter Gorter van Bouwinzicht, die namens LC Packaging zal optreden als directievoerder, en de heren Lucas Lammers en Nick Jansen van LC Packaging hebben wij op  13 juli 2018 op gepaste wijze de opdrachtbevestiging ondertekend.

De ontwikkeling zal plaatsvinden op industrieterrein de Glasparel te Waddinxveen en medio 4e kwartaal 2019 worden opgeleverd. Het betreft een internationaal hoofdkantoor met bedrijfs- en productieruimte met een duurzaamheidsambitie BREAAM Excellent ****

Dit jaar viert LC Packaging haar 95ste jubileum. De afgelopen 95 jaar hebben zij zich ontwikkeld tot toonaangevende verpakkingsspecialist. In 1923 is LC Packaging gestart als eenmanszaak. Inmiddels is het uitgegroeid tot een multinational met kantoren en productielocaties in 16 landen, verspreid over drie continenten.