BOM

mei 18, 2016

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De kerntaken van de BOM zijn het smeden van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en instellingen, het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen en het ontwikkelen van bedrijfslocaties.

De BOM heeft haar werkconcept aangepast aan de beoogde groei en de veranderende markt. Het markante glazen gebouw aan de Goirlseweg te Tilburg is hiervoor aan de binnenzijde grondig gerenoveerd. De gehele indeling is op de schop gegaan en helemaal ingericht met een nieuw werkconcept.

Om de medewerkers tijdens de renovatie te informeren en ze enthousiast te maken voor de (terug) verhuizing hebben we het ontwerp uitgewerkt in een 3D visualisatie. Tijdens de presentatie konden zij letterlijk door het nieuwe pand lopen. Dit kan zowel op een PC en tablet als op een smartphone.

Het pand is opgeleverd met een BREEAM Very good*** certificaat.

NewLogic II Tesla Motors-
Tilburg
NewLogic III-
Tilburg
Newlogic V-
Tilburg
Bol.com-
Waalwijk