Internationale School Eindhoven (ISE)

februari 21, 2014

Voor de Internationale School Eindhoven brak in 2013 een spannend traject aan. Zij zouden verhuizen vanaf diverse locaties in Eindhoven naar 1 nieuw pand aan de Oirschotsedijk in Eindhoven. Niet alleen werden de diverse onderdelen (basisschool en voortgezet onderwijs) samengevoegd, ook werd hier nog een tak aan toegevoegd (kinderdagverblijf). En dit alles zou verhuizen naar een oude kazerne…

Quadrant4 heeft de ISE ondersteund in het PPS traject (publiek private samenwerking) waaruit de nieuwe school is ontstaan. Het project is het tweede DBFMO (Design, Build, Finance, Maintain, Operate) project in Nederland. Het project was veelomvattend en behelsde niet alleen de begeleiding van de aannemende partijen, maar nog meer de begeleiding van de school in wat zij mochten verwachten van een PPS constructie. Van het prille begin, met het opstellen van de outputspecificatie, tot de daadwerkelijke ingebruikname en de monitoring van het contract, heeft Quadrant4 de ISE bijgestaan.

Quadrant4 is nu verantwoordelijk voor het strategisch contractmanagement. Hierbij zien we toe op het nakomen van de verplichtingen uit het DBFMO contract zoals dat afgesloten is.

Met deze combinatie van werkzaamheden (tijdens het gehele DBFMO traject) heeft Quadrant4 een unieke positie binnen Nederland. Wij zijn op dit moment het enige bedrijf dat het gehele traject heeft begeleid.

Lees het interview met de ISE over de rol van Quadrant4.

NewLogic II Tesla Motors-
Tilburg
NewLogic III-
Tilburg
Newlogic V-
Tilburg
Bol.com-
Waalwijk