LC Packaging

Dit jaar viert LC Packaging haar 95ste jubileum. De afgelopen 95 jaar hebben zij zich ontwikkeld tot toonaangevende verpakkingsspecialist. In 1923 is LC Packaging gestart als eenmanszaak. Inmiddels is het uitgegroeid tot een multinational met kantoren en productielocaties in 16 landen, verspreid over drie continenten.

Voor LC Packaging heeft Quadrant4 een nieuw hoofdkantoor met productie en opslag faciliteit ontworpen. Het distributiecentrum op industrieterrein de Glasparel in Waddinxveen komt langs de A12 te liggen en moest daarom, naast herkenbaar zijn, een modern uiterlijk hebben. Daarnaast had LC Packaging de wens uitgesproken voor een duurzaam pand. Het DC heeft dan ook een BREEAM Excellent ambitie. Dit zullen we o.a. behalen door het aanpassen van de installaties, het toepassen van zonnepanelen, het verhogen van het comfort van de medewerkers en het ecologisch verantwoord bouwen en planten.

LC Packaging heeft als producent van verpakkingen vooral ruimte nodig. Het pand wordt dan ook bijna 20.000 m2 groot. De strakke lijnen, in combinatie met het bijna speelse kantoor, zorgen voor een moderne uitstraling.

Quadrant4 verzorgt voor LC het exterieur en interieur-ontwerp, het projectmanagement, de BREEAM expert en -commissioningsmanager en het installatieadvies.

Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam