BOM

mei 18, 2016

De BOM stimuleert bedrijven, overheden en kennisinstellingen om de economische ambities van Brabant waar te maken. Uitgangspunt is het bieden van slimme oplossingen voor maatschappelijke vraagstukken. De kerntaken van de BOM zijn het smeden van samenwerkingsverbanden tussen bedrijven en instellingen, het aantrekken van buitenlandse bedrijven, het risicodragend investeren in startende en groeiende innovatieve ondernemingen en het ontwikkelen van bedrijfslocaties.

De BOM gaat haar werkconcept aanpassen aan de huidige groei en de veranderende markt. Het markante glazen gebouw aan de Goirlseweg te Tilburg is hiervoor aan de binnenzijde grondig gerenoveerd. De gehele indeling is op de schop gegaan en helemaal ingericht met een nieuw werkconcept voor de BOM.

Om de medewerkers tijdens de renovatie alvast te informeren en ze enthousiast te maken voor de (terug) verhuizing hebben we het ontwerp uitgewerkt in een 3D visualisatie. Tijdens de presentatie kan je letterlijk door het nieuwe pand lopen. Dit kan zowel op een PC en tablet als op een smartphone. Met de smartphone kan dit ook via een VR-bril.

Architect Stephan Haans uit Tilburg heeft in opdracht van Quadrant4 het ontwerp gemaakt met speelse items en duidelijke zichtlijnen. Bovendien geeft hij het gebouw aan de binnenzijde haar transparante karakter terug.

Quadrant4 heeft verder het overall projectmanagement, de advisering en begeleiding naar de nieuwe werkconcepten verzorgd. Onder verantwoording van Quadrant4 is het installatie advies uitgevoerd door adviesbureau Nelissen.

Het pand is opgeleverd met een BREEAM Very good certificaat.

Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam