Tilburg University OZC

april 24, 2015

Voor Tilburg University (TiU) heeft Quadrant4 een bijdrage op het gebied van projectleider en BREEAM.

Als projectleider begeleidt Quadrant4 de voorbereiding voor de nieuwbouw van het toekomstige Onderwijs & Zelfstudie Centrum (OZC). Hierin hebben we een bijdrage in het opstellen van het Programma van Eisen, het begeleiden van de aanbesteding en het uitwerken van de diverse varianten naar aanleiding van de input vanuit gebruikers. Het OZC is onderdeel van het Masterplan van de Universiteit. Om ruimte te maken voor de nieuwbouw dient eerst een bestaand pand gesloopt te worden.

Daarnaast heeft Quadrant4 een rol in het Breeam certificeringsproces. Het ambitie niveau voor dit project betreft Excellent (****) en is daarmee het op een-na-hoogst haalbare niveau binnen de Breeam mogelijkheden. Om te komen tot een gecertificeerd ontwerp en project begeleidt Quadrant4 het projectteam. Hiervoor nemen wij zowel de rol van commissioningsmanager als Breeam-expert op ons.

BREEAM
Opdrachtgever Tilburg University
Breeam ambitie Excellent ****
rol Q4: Breeam-expert | commisioningsmanager

Inmiddels is er een oplevercertificaat behaald met een score van 74,5%! Dit houdt in dat de ambitie Breeam Excellent ruimschoots is behaald! Daarnaast is het project genomineerd voor een Breeam Award 2018, maar heeft deze helaas niet behaald.

Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam
Hortus Zuidpark-
Amsterdam