Projectmanagement

Een integrale kijk en een ‘hands-on’ mentaliteit. Dat zijn de belangrijkste ingrediënten voor goed projectmanagement. Quadrant4 begrijpt dat als geen ander. We beschikken daarbovenop over een berg technische kennis en over gevoel voor processen. We leven ons in alle betrokken partijen in en maken de juiste afwegingen als het om kwaliteit, tijd en geld gaat. Wij zijn, kortom, uw solide aanspreekpunt. Optimaal samenwerken levert zo excellente resultaten op.

Onze ruime ervaring heeft ons ver gebracht. We verzorgen en verzorgden het management voor vele verschillende projecten en beheersen de disciplines. U kunt ons inzetten als huisvestingsadviseur, facilitair coördinator, installatieadviseur, bouwmanager en directievoerder.

Contractmanagement en aanbestedingen
Quadrant4 heeft ruime ervaring op het gebied van contractmanagement en aanbestedingen. Belangrijk. Want kiezen voor de juiste aanbestedingsstrategie leidt tot de meest optimale bouworganisatievorm voor uw project. We maken graag de juiste keuze met u, waarbij we alle randvoorwaarden zorgvuldig afwegen. En vanzelfsprekend begeleiden we het gehele traject: van idee tot en met de ingebruikname.

referenties