Start verbouwing elho a great place to be..

15 oktober 2018

Vandaag is officieel begonnen met de verbouwing van het hoofdkantoor van elho te tilburg.

Elho al 55 jaar toonaangevend in de markt van plantenbakken en aanverwante artikelen is de afgelopen jaren sterk gegroeid en marktleider in hun segment. In 2008 hebben wij elho mogen verhuizen van Rosmalen naar Tilburg. En in 2010 hebben we de eerste uitbreiding gerealiseerd. In 2012 zijn we gestart met de voorbereiding van de transformatie van elho naar het nieuwe werkconcept ” elho a Great place to be”. Vandaag is het dan officieel en wordt gestart met deze transformatie. Het bestaande kantoor (ca. 2000m2) wordt geheel gestript en gerenoveerd naar het nieuwe concept met grote binnentuinen, het kantoorconcept wordt verder uitgebreid op de bestaande tussenvloer (ca. 1.800m2)in het magazijn waar het grootste bureau met binnentuin wordt gerealiseerd.

Gedurende het bouwproces blijft het kantoor operationeel en het zal dus een hele klus worden om hun proces  niet te verstoren.
Om alle medewerkers deze frisse start me te geven hebben we het hele kantoor voorzien van een passende sorry, in de vorm van frisse vitame zijn alle medewerkers getrakteerd op een vers flesje sinaasappelsap!